Comfortabele camping

in natuurlijk Drenthe

Camping de Berken is een comfortabele 4 sterren natuurcamping in Drenthe met een kleinschalig karakter. De camping ligt in Gasselte, midden op de Hondsrug tussen de gezellige steden Groningen, Assen en Emmen. Gelegen midden in de natuur grenst onze camping aan het unieke natuurgebied “Het Drouwenerzand”. In deze omgeving van Drenthe is het voor u als kampeerder heerlijk recreëren! Of u nou met uw caravan, camper, vouwwagen of tent komt, u zult altijd uw favoriete plekje vinden op Camping de Berken. Heeft u geen eigen kampeermiddel? Huur dan uw eigen huurchalet, berkenstudio, berkenstudio de luxe of trekkershut. De ANWB waardeert onze camping in Drenthe met 4 sterren!

Bekijk de verschillende faciliteiten!

Kamperen op Camping de Berken

Schapen

Prachtige natuur in de omgeving

Met veel fiets- en wandelmogelijkheden

Camping de Berken ligt te midden van de typisch Drentse natuur en cultuur. Zo vindt u in de nabije omgeving: heidevelden, bossen, vennen, hunebedden, zandverstuivingen en pittoreske brinkdorpen. Het uitstekende fietsknooppuntennetwerk maakt deze omgeving van Drenthe uitermate geschikt om met de fiets te verkennen. U sluit vanaf de camping perfect aan op dit fietsnetwerk.

Huur een accommodatie

Nieuws

Nieuw in 2023: broodjesservice

Niets lekkerder dan wakker worden en ontbijten met versgebakken broodjes, toch? Dit jaar hebben we een nieuwe broodjesservice, in samenwerking met onze plaatselijke bakker 'Echte Bakker Timmer'.  Je kunt kiezen uit een ruim assortiment broodjes, zoals croissants, kaiserbroodjes, tijgerbollen en nog veel meer. Zin in wat lekkers? Ook gebakjes, koek en chocolade is te bestellen!

02-05-2023
Meer info

Nieuw: 6-persoons familiechalets met familiebox

De 6-persoons chalets voorzien we van een handige familiebox met familiespelletjes. Ook kunt u gratis een kinderstoel en een kinderbedje erbij huren in 2023. De kinderslaapkamers worden opgepimpt, speciaal in een kinderthema. Alles om de belevenis voor de hele familie te verbeteren! Zien we jou in één van deze leuke familiechalets, welke speciaal zijn voor families met kinderen?! Graag tot ziens op Camping de Berken.

23-04-2023
Meer info

Nieuw in 2023

  • De WIFI is geüpgraded met meer antennemasten en nieuwe apparatuur.
  • We proberen steeds meer eigen energie op te wekken door te investeren in zonnepanelen.
  • Het is nu ook mogelijk om een huurchalet voor 4 personen te huren en de hond mee te nemen.
  • Plaats 96 is een grote comfortplaats geworden op een veldje met huurchalets
  • De plaatsen met privé sanitair 14 en 15 zijn vergroot door het plaatsen van palen in plaats van bosschages
  • De privé sanitair units 145 - 154 zijn voorzien van elektrische boilers i.p.v. geisers

05-01-2023
Meer info

Bekijk nu online de beschikbaarheid!

Wilt u de beschikbaarheid weten van een kampeerplaats of accommodatie? Dit kunt u nu zelf zien bij de verschillende kampeer- en huurmogelijkheden! Vul de data in en eronder verschijnt een plattegrond met de beschikbare nummers! Bekijk nu de beschikbaarheid

01-06-2022
Meer info
Camping bij het drouwenerzand.jpg